Ieder mens is uniek

elk afscheid bijzonder

Budel

Uitvaart in Budel
Gemeente Cranendonck

Budel, de grootste kern van de gemeente Cranendonck

Als Budelse onderneming weten we de weg en kennen we de mensen. Hierdoor kunnen wij u persoonlijk en goed begeleiden naar een mooi en bijzonder afscheid. Boy Jansen Uitvaartverzorging staat voor een unieke aanpak, ruimte voor persoonlijke invulling, oprechte aandacht en betrokkenheid. Wij staan dichtbij als het moet, nemen afstand daar waar nodig.

Wat kost een uitvaart in Budel

Als moderne onderneming nemen wij ook de prijzen onder de loep, ondanks dat hier nog een beetje een taboe op rust vinden wij dit niets meer dan normaal. Wij vinden het belangrijk om een open en eerlijk inzicht te geven in de kosten die een uitvaart met zich meebrengt.

Afscheid in Budel

Meestal wordt er voor het houden van de afscheidsdienst uitgeweken naar bijvoorbeeld Crematorium Weerterland in Weert of Crematorium Heeze in Heeze.
Wist u dat het ook mogelijk is om de dienst in eigen dorp te houden. Zo kan er in Budel gekozen worden voor het Gemeenschapshuis, diverse horecagelegenheden of het kunst atelier gelegen aan de fabrieksstraat (het strijkijzerpand).

Wij denken graag met u mee!

Wist u dat:

• Wij een opbaring zowel thuis als in uitvaartcentrum Cranendonck (gelegen bij de algemene begraafplaats in Budel) kunnen verzorgen.
• Wij eigentijdse en traditionele uitvaarten begeleiden.
• Wij ook het afscheid kunnen verzorgen als u een uitvaartverzekering heeft.
• Wij u gratis en zonder verplichtingen achteraf ondersteunen en adviseren bij het vast leggen van uw uitvaartwensen.
• Wij geen tijd hebben staan voor het begeleiden van een afscheid, u krijgt de tijd die nodig is.

Boy Jansen Uitvaartverzorging

24/7 bereikbaar
040-7114487