Hij leefde zijn eigen leven

Thuis, in zijn vertrouwde omgeving heeft hij toch nog onverwacht maar zacht het leven verlaten

Ad Verhappen

Ad Verhappen

Hij is 78  jaar geworden.

 

Condoleanceregister

10 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel sterkte voor de familie en dierbaren van meneer Verhappen. Hij was mijn docent Scheikunde op het VWO (Hertog Jan college/Were Di), eind jaren 90 en hij is ook echt de docent geweest die ik me mijn leven lang zal herinneren. Vooral vanwege zijn humor maar ook zijn duidelijke uitleg van moeilijke materie. Hij is degene die me enthousiast heeft gemaakt voor scheikunde en wetenschap waardoor ik in mijn carrière ook deze richting op ben gegaan! Gecondoleerd.

Beste Helen en familie, Gecondoleerd met het overlijden van Ad. Hij was collega op Were Di, maar ook docent Scheikunde van onze kinderen. Hij heeft ze op een prettige manier dit mooie vak geleerd. Ze hadden graag les van hem. Hij adviseerde een van onze dochters om in Nijmegen te gaan studeren: “Daar was de opleiding Geneeskunde volgens hem beter”. Hij interesseerde zich in de leerlingen waar hij les aan gaf. Hij moest ook altijd informeren hoe het met onze kinderen ging.
Ik vond Ad altijd een plezierige collega, hij was altijd in voor een grapje. Als we ergens tegenaan liepen m.b.t. het lesgeven dan wist hij daar wel weer een draai aan te geven. Ik herinner me hem als een vrolijke docent. Zijn schooltas hield hij altijd op een aparte manier stevig vast: daar zaten vast en zeker belangrijke toetsen van de leerlingen in. Na zijn loopbaan in het onderwijs kwam ik hem nog vaak op de weg tegen. Ik op de fiets van Leende naar Were Di en hij in de auto onderweg naar de golfbaan in Leende. Hij zwaaide altijd. Dat hij van het golfen genoot was duidelijk.
Beste familie, Hopelijk halen jullie veel kracht uit de prettige herinneringen aan Ad. Veel sterkte!

Lieve Helen, Francois, Joep en Puk, gecondoleerd met het overlijden van jullie pap, schoonpap en opa. Veel sterkte gewenst?? Jetty, Maureen en Bram.

Gecondoleerd met het verlies van je vader . Wij Jan en Cunera Snep zijn 14 jaar de buren van je vader geweest . Ook hebben we samen op de maandagavonden jaren getennist. We hebben genoten tijdens de zomeravonden (wanneer hij zijn tuindeuren open had staan ) van zijn pianospel . Veel sterkte met dit grote verlies.

Wij willen jullie condoleren met het verlies van Ad. Hij was voor Kitty een fijne collega, zeker in moeilijke tijden. Voor Bart en Tanja was hij een goede docent die zich in hen in kon leven. Veel sterkte voor de komende tijd.

Mijn welgemeende condoleance met het overlijden van Ad. Een fijne humorvolle collega op het Hertog Jan en later sg Were Di. Ik bewaar mooie herinneringen aan zijn collegialiteit.
Ik wens de familie veel sterkte.

Als collega op het Hertog Jancollege en Were Di in Valkenswaard heb ik Ad steeds ervaren als een fijne collega met een warme persoonlijkheid. Altijd in voor een grapje en voor gezelligheid. Ik wens de familie veel sterkte nu en hoop dat de fijne herinneringen aan Ad verlichting mogen geven.

Ad Verhappen. Zoon van Miet, al jong weduwe, sigaren en sigaretten. Vader Janus heb ik niet meer gekend, zoals ik heb begrepen net voor mijn geboorte gestorven (juni 1951). Ik dacht met drie zussen en twee broers op de hoek van de Stationsstraat. Goei Geldrops volk. Ik herinner me Ad (ergens midden vijftiger jaren) toen hij vaak bij ons in de Heggestraat over de vloer kwam en optrok met mijn broer Nol. Er werd gekaart en volgens mij ook nog ooit een kermis nagebouwd met een zweefmolen. Ook fotograaf Peter van Hout zat vaak in het complot, ze waren zo’n beetje even oud. Ik had veel bewondering voor Ad omdat hij volgens mij destijds naar het gymnasium ging. Dan was je toch echt een bolleboos.
De mooie herinneringen leefden weer op toen ergens begin jaren negentig van de vorige eeuw zijn dochter plotseling voor mijn neus stond bij de Rabobank in Eindhoven, stagelopen. We vonden deze ontmoeting allebei wel grappig omdat zij nooit iemand had verwacht die haar vader nog van vroeger kende en ik omdat ik nooit meer verwachtte nog ooit de dochter van Ad de hand te kunnen schudden. Het was een plezierige tijd omdat Helen een vlotte, charismatische en spontane jonge vrouw bleek te zijn. Niks mis mee, als je dat zo tenminste nog mag zeggen. Vroeger in de Stationsstraat in elk geval wel, al hield het Heilig Hart beeld, de buurman van de familie Verhappen, wel een oogje in het zeil wat betreft de normen en waarden in het hartje van Geldrop. En dat was ook nodig zo dicht bij de Heggestraat, zo’n beetje het Sodom en Gomorra van Geldrop..
Ik wens alle betrokkenen veel sterkte bij dit onverwachte verlies, Helen op de eerste plaats, maar ook zijn broer en twee zussen. Onder de rook van de Brigidakerk vroeger, dus er moet haast wel nog een vleugje geloof in het hiernamaals zijn dat perspectief biedt.
Ad, jij moge rusten in de eeuwige vrede en doe de groeten aan onze Nol. Misschien liggen de kaarten al wel klaar: ‘Hé Ad, welkom hier in het hemelse Nirvana en ik nodig jou, onder het genot van een schaaltje hemelse manna, graag meteen uit voor een potje paardjerijden. Hopelijk heb je nog wat los geld bij want er moet gezet worden op die kaarten weet je nog? En je kunt hier niet pinnen, al schijnt de heilige Petrus daar wel mee bezig te zijn.’

Lieve Helen François Joep Puk en family Verhappen,
Gecondoleerd met dit verlies? Wens jullie ontzettend veel kracht en sterkte voor de komende tijd. Laat alle emoties rijkelijk stromen. Koester alle fijne dierbare momenten die jullie samen beleefd hebben. Warme knuffel van ons
Liefs Tanja, Eric, Luka en Milan

Beste familie Verhappen ,

Graag willen wij ons medeleven aan jullie betonen en speciaal aan Helen en aan haar kinderen .
wij wensen jullie heel veel sterkte toe !

Hartelijke groeten van Tiny en Ad Collart

Contact: 040-7114487 | info@boyjansenuitvaartverzorging.nl | facebook.com/boyjansenuitvaartverzorging