Ieder mens is uniek

elk afscheid bijzonder

Na ons eerste telefonisch contact komen in de uitvaartbespreking de andere onderwerpen die van belang zijn, ter sprake. We nemen u bij de hand en begeleiden u stap voor stap, in uw eigen tempo, naar een mooi en waardig afscheid van uw dierbare.

Samen maken we een draaiboek waarin de complete uitvaart beschreven staat. Uiteraard gebeurt alles naar uw wens c.q. de wensen van de overledene en geven samen vorm aan het afscheid. Dit hoeft niet in één gesprek allemaal geregeld te worden. Tot en met de dag van de uitvaart zullen we dagelijks contact hebben.

In tegenstelling tot veel andere organisaties staat bij ons geen ‘tijd’ voor het regelen van een uitvaart. Iedere uitvaart is uniek en ieder mens heeft zijn eigen tempo. Daarom krijgt iedereen bij ons de tijd die nodig is. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Boy Jansen uitvaartverzorging is niet gebonden aan begraafplaatsen, crematoria en uitvaartcentra. Iedere locatie is bespreekbaar. Dus als u een goed alternatief zoekt voor het afscheid of een samenzijn, wij denken graag met u mee…

Voor meer informatie:
Boy Jansen uitvaartverzorging
Bel 040-7114487 24/7 bereikbaar