Ieder mens is uniek

elk afscheid bijzonder

Opbaring van de Overledene

In ons streven naar een persoonlijk en betekenisvol afscheid verzorgen we bij Boy Jansen Uitvaartverzorging het opbaren van uw dierbare helemaal in eigen beheer. We begrijpen het belang van een vertrouwde omgeving bij het afscheid nemen en bieden daarom de mogelijkheid om de overledene tot aan de dag van de uitvaart thuis op te baren.

Wij beschikken over hoogwaardige koelapparatuur die zowel geschikt is voor opbaring in bed als in de kist. Ons team komt dagelijks langs om de conditie van de overledene te controleren en te waarborgen.

Het opbaren in een rouwcentrum behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij heeft u volledige vrijheid om het rouwcentrum van uw voorkeur te kiezen. Wij regelen vervolgens alles naar uw wens. Opties variëren van 24-uurs ruimtes waar u onbeperkt toegang heeft tot uw dierbare tot het plannen van rouwbezoeken volgens afspraak in overleg met de beheerder van het rouwcentrum.

Thuisopbaring in een Vertrouwde Omgeving

Het opbaren in huiselijke kring is een terugkerende keuze bij nabestaanden. Het biedt de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving afscheid te nemen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het creëren van een gepaste opbaarruimte thuis. We beschikken over mooie materialen en kunnen helpen met het inrichten van de ruimte met kaarsen, sfeerlampen en sokkels, zodat het afscheid intiem en persoonlijk kan plaatsvinden.

Wij begrijpen de behoefte aan een respectvolle omgeving tijdens deze periode van afscheid nemen en staan u bij om ervoor te zorgen dat de opbaring volledig aansluit bij uw wensen en die van de overledene.