Ieder mens is uniek

elk afscheid bijzonder

Bijzonder Rouwvervoer: Een Unieke Laatste Rit

Bij ons gaat het om meer dan alleen vervoer. We hebben een bijzondere eigen rouwauto: een prachtige donkerblauwe personenauto die makkelijk omgebouwd kan worden tot een waardige rouwauto. Deze wordt gebruikt voor overbrengingen en statieritten. Tijdens zo’n statierit mag een nabestaande naast de kist plaatsnemen, om de overledene te begeleiden op diens laatste reis.

Verscheidenheid in Vervoer

In Nederland zijn de opties voor rouwvervoer divers: van auto’s, boten en fietsen tot zelfs caravans en koetsen. Nabestaanden hebben de vrijheid om zelf het vervoer te regelen of eigen middelen te gebruiken die het beste passen bij de overledene.

Onze Selectie

We bieden niet alleen onze eigen bijzondere rouwauto aan, maar we staan ook klaar om een brede selectie ‘echte’ rouwauto’s aan te bieden. Dankzij onze samenwerking met diverse leveranciers hebben we de mogelijkheid om een scala aan rouwauto’s aan te reiken die perfect passen bij jouw voorkeur en behoeften. Deze uitgebreide keuze stelt je in staat om een voertuig te kiezen dat zowel esthetisch als symbolisch nauw aansluit bij de herinnering aan je dierbare

Eigen Vervoer

Indien je dat wenst, mag je ook gebruikmaken van eigen vervoer, zoals een bus, aanhanger, camper of zelfs een tractor met een platte kar. Vooraf testen we graag of de kist veilig en passend is voor het voertuig.

Bijzonder Vervoer

Er bestaan gespecialiseerde bedrijven voor bijzonder rouwvervoer, waar we al contact mee hebben gelegd. Voorbeelden zijn een uitvaarttruck voor een passievolle trucker, een uitvaartbus voor een intieme rit zonder lange stoet, of zelfs vervoer met dieren zoals paarden met een koets of een rouw-koe die een boerenkar voorttrekt waarop de kist staat.

Wanneer je interesse hebt in bijzonder rouwvervoer, nemen we namens jou contact op met de leverancier. We bespreken eerst een offerte met je voordat we tot bevestiging overgaan, zodat alles naar wens verloopt.