Ieder mens is uniek

elk afscheid bijzonder

Belangrijk om te weten

Ongeacht uw verzekeraar staan wij klaar om de uitvaart te verzorgen. Het is belangrijk te weten dat de keuze voor een uitvaartverzorger vrij is, ongeacht de informatie op uw polis. Uw wensen zijn leidend, en wij staan klaar om die te vervullen, ongeacht waar u verzekerd bent.

uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering is een manier om uitvaartkosten te dekken door het betalen van premies. Het vergelijken van verschillende uitvaartverzekeringen is verstandig. Er bestaan verschillende soorten verzekeringen, elk met hun eigen voorwaarden en voordelen.

Een Natura verzekering dekt een vast pakket aan vooraf bepaalde diensten. Met een Kapitaalverzekering krijgt u een vrij te besteden geldbedrag uitgekeerd. De Combinatieverzekering biedt zowel diensten als een financiële vergoeding voor de uitvaart.

Het kennen en bespreken van uw uitvaartwensen is essentieel bij het kiezen van een passende verzekering. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van de uitvaart, terwijl een overlijdensrisicoverzekering bedoeld is voor uw nabestaanden en een einddatum heeft.

Wanneer wij de uitvaart verzorgen, geven wij altijd eerlijk advies over de voor- en nadelen van uw huidige polis. We nemen graag de tijd om u te begeleiden, u te adviseren over uw specifieke situatie en samen te kijken naar wat het beste past bij uw wensen en behoeften. Uw gemoedsrust staat voorop